Oavsett om du ska börja din bana inom e-handel och letar efter en grundutbildning, till exempel en av de många tvååriga YH-utbildningar som finns runt om i landet, eller om redan arbetat i många år med e-handel så finns det många relevanta kurser och utbildningar.

De orter som satsat på YH-utbildningar är bland annat Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Helsingborg och Uddevalla. Här hittar du dessa utbildningar som har delvis olika namn men rätt så liknande utbildningsplaner:
E-commerce manager IHM Göteborg
E-commerce manager IHM Malmö
E-commerce manager IHM Stockholm
Digital Business Developer Borås
Digital Business i Jönköping (Degree of Master of Science)
E-Commerce Product Manager Uddevalla på Högskolecentrum Bohuslän
E-commerce product Manager Lidköping på Campus Västra Skaraborg
Webbutveckling med spetskompetens inom e-handel Göteborg på Medieinstitutet
Webbutveckling med spetskompetens inom e-handel Stockholm på Medieinstitutet

Kortare kurser eller utbildningar för dig som vill studera e-handel:
E-handelsskolan E-commerce Park Helsingborg (sex kvällar)

EVENT OCH KURSER I DIGITAL MARKNADSFÖRING

Det finns ju även många bra event att gå på för dig som löpande vill lära mer och träffa andra e-handlare. Se även vår artikel om event för e-handel.

Sen finns det ju mängder av kurser som är relevanta för e-handlare, som till exempel kurser och utbildningar i digital marknadsföring och entreprenörskap.

Två av våra skribenter, Jonas Carlström och Christer Pettersson, håller också utbildningar i höst och för dig som läser Ehandelstips.se erbjuder vi rabatt på båda dessa kurser. Skriv in koden EH2018 när du anmäler dig så får du 625 kr inkl moms i rabatt på anmälningsavgiften. Det gäller dessa heldagskurser:
Content marketing i praktiken – Så blir content marketing ett kraftfullt verktyg i din marknadsföring
– Stockholm 14 november

Digital marknadsföring – Öka trafiken och sälj mer på nätet – Stockholm 21 november

Skulle du vilja läsa mer om entreprenörskap på distans finns till exempel kursen Elektronisk handel och digital marknadsföring (7,5 högskolepoäng) på Högkolan i Kristianstad.

Har vi missat bra utbildningar eller kurser i e-handel? Kommentera artikeln så lägger vi till fler länkar till bra utbildningar och kurser i e-handel.