Dom allra flesta jag känner som arbetar med SEO och e-handel har varit på en av search marketing expos träffar. Personligen anser jag SMX vara den bästa av dom alla. Missade du förra gångens BrightonSEO så är det inte hela världen, i år öppnar dom igen.

Om du besöker någon av eventen ovan så kanske vi ses 😊 Om inte annat har jag satt ihop en lista med kommande SEO träffar 2020.

2/16 PubCon

PubCon är känd för att ha mycket spår av SEO, PPC och strategier, vill du åka på den får du flyga ner till USA, Texas. Har två vänner som ska ner, för min personliga del får jag nöja mig med SMX.

För mer info besök https://www.pubcon.com/pubcon-austin-2020-att-center

2/19 till 2/21 SMX

Search Marketing Expo kommer att vara i San Jose (USA) från perioden 19–21 februari. Finns en version i Tyskland 2020 för dig som inte orkar resa långt.

För mer info besök https://marketinglandevents.com/smx/west/

3/24 – 3/25 hålls Digital Summit

Alla som älskar digital marknadsföring och vill ha nya idéer bör besöka Digital Summit. I år kommer talare från Nike, Cisco och andra höjdare. Ligger i USA, Phoenix.

För mer info besök https://phoenix.digitalsummit.com/

3/26 – 3/27 Searchlove Conference

Passar marknadschefer, byråer och andra SEO proffs som vill höra mer om de senaste. Denna planerar jag att besöka. En aning dyr bara… Minsta paketet kostar 999 dollar. Ligger i San Diego, USA.

För mer info besök https://www.distilled.net/events/searchlove-sandiego/

4/11 – 4/12 SearchCon

Event som hålls i USA för alla SEO-älskare enligt sajten själva. Kostar inte mycket men inget jag skulle åka på då alla speakers för i år inte är tillräckligt kända.

För mer info besök https://searchcon.events/speakers/thought-leaders/

4/24 YoastCon 2020

Ligger i Nederländerna. Inträdet kostar inte mycket. Har hört bra om YoastCon av tidigare kollegor. YoastCon lär dig de senaste inom SEO. OBS i år kan man inte köpa biljetter, de lottas ut.

För mer info besök https://yoast.com/yoastcon/tickets/

7/6 – 7/8 MozCon

MozCon har jag besökt en gång tidigare. Superbra! Rekommenderar verkligen MozCon, du får mycket inspiration och lärande för pengarna. Biljetter från 349 dollar.

För mer info besök https://moz.com/mozcon

Kommande gratis webbinarer (i Sverige)

Semrush har olika webbinarer. Du har även Pineberrys webbinarium som startar 29 januari 2020. Föredrar du fysiska möten kan du gå på TopDog seo-seminarium 4 Februari 2020. PS – jag var på frukostmötet 4 december 2019 och tycker den förtjänar fem av fem stjärnor.

(Finns även fler SEO bolag som håller frukost/lunch/möten gratis)

Kommande möten för tjejer

Januarimingel hos 56K Digital

23 Januari @ 17:00 – 21:00

SEOGIRLS hos Bluebird Media

20 Februari @ 17:00 – 21:00

Fler;

SEOGIRLS  14/4: Anegy

SEOGIRLS  26/5: eEquity

Fler SEOGIRLS-meetups släpps löpande!