Ett brett sortiment online av emballage och förpackningslösningar för alla tillfällen.

Utbudet av wellpappkartonger idag är enorma och det är inte alltid enkelt att veta vilken kartong som passar dina produkter. Företag behöver idag fokusera mer på hur emballaget presenteras och upplevs av kunden då sociala medier underlättar spridning av produkt och varumärke samt möjligheten att nå nya kunder.

Wellpappkartonger är i de flesta fall ett bra alternativ då de är enkla att packa, stapla och lagra. Värt att tänka på är att de både är återanvändbara, återvinningsbara och miljövänliga dessutom kräver de minst energi att producera.

Davpack har idag det största utbudet online av wellpappkartonger, e-handelslådor och stötdämpande produkter till företag som dagligen skickar sändningar. För att underlätta så har vi ställt ihop en kort förklaring som enkelt förklarar vad som skiljer dom åt.

Enkelwell lådor: Enkelwell är den största förstahandsvalet för webbshoppar som flyttlåda, frakt eller lagring av lättare gods. Enkelt att försegla med packtejp, smältlim eller med häftapparat. Maxlast 10 kg.

Dubbelwell lådor: Dubbelwell är stöt och slagtåliga med en kraftig staplingsstyrka. Idealisk vid användning inom lager och verkstad, samt att frakta tyngre produkter. Enkelt att försegla med packtejp, lim eller med häftapparat. Maxlast 30kg.

Trippelwell lådor: Trippelwell är den starkaste wellpapplådan och absolut bästa alternativ när du behöver frakta betydligt tyngre och otympliga produkter till dina kunder. Maxlast 50 kg.

Måttbeställda lådor: En del produkter kräver en specifik form eller mått på förpackningen vilket leder till att det behöver måttbeställas.

Traditionellt fyllnadsmaterial håller din produkt i tryggt förvar och skyddar dina produkter mot slag och stötar under transporten.

Bubbelplast: Bubbelplast är det vanligaste alternativet för att skydda ömtåligt gods vid frakt, flytt eller transport. Tillverkad av polyeten med låg densitet som är biologiskt nedbrytbar samt REACH certifierad.

Packchips: Packchips är perfekt för att fylla utrymmet runt ömtåligt gods i kartonger och håller godset på plats under transporten. Tillverkad av 100% återvunnen polystyren och kan återanvändas.

Skumfolie: Skumfolie är ett stötdämpande material av polyetenfolie. Utmärkt som mellanlägg, samt godkänd för livsmedel och är återvinningsbar.

Kraftpapper: Tillverkat av återvunnet papper och används oftast som omslagspapper eller som utfyllnadsmaterial av butiker/webbshoppar m.fl.