Norges PIM-succé tar över Sverige
– så stärker feed PIM din e-handel

Nu intar Norges mest sålda PIM-system Sverige och svenska e-handlare får ny kraft med feed PIM.
– Systemet är inte bara lättanvänt, utan har även förbättrat vår produktdatahantering och snabbat upp lanseringen av nya produkter, säger Rasmus Andersson, IT-chef på Cervera.


Feed PIM, Norges mest sålda produktinformationslösning, har snabbt blivit populär bland svenska e-handlare. Efter framgångar på den norska marknaden, där användarvänligheten och flexibiliteten har gjort systemet till ett förstahandsval för företag i många branscher, sprider sig nu lösningen även till Sverige.

feed PIM är lättanvänt, förbättrat vår produktdatahantering och snabbat upp lanseringen av nya produkter, säger Rasmus Andersson, IT-chef på Cervera

Vad är en PIM-lösning och hur kan det hjälpa e-handlare?
PIM står för Product Information Management, ett system som samlar, organiserar och distribuerar produktdata över flera kanaler, som webbutiker, marknadsplatser och fysiska butiker.
För e-handlare är det ett oumbärligt verktyg för att hålla koll på stora mängder produktinformation och effektivt publicera den på olika plattformar.

Petter Engebretsen, från iSYS som utvecklar feed PIM, förklarar:
– Vi har utvecklat en lösning som inte bara är enkel att implementera, utan också anpassningsbar för både små och stora företag. Det handlar om att effektivisera och förenkla hanteringen av produktdata, vilket gör att e-handlare kan fokusera mer på sin kärnverksamhet och mindre på tekniska utmaningar.

Stort intresse bland svenska företag
Flera svenska företag har redan börjat överge dyra och komplexa lösningar till förmån för feed PIM.
En av dessa är Cervera, som bytt till feed PIM och upplevt betydande förbättringar.
– Att byta till Feed har varit ett stort steg framåt för oss, säger Rasmus Andersson, IT-chef på Cervera.

Priset då…?
Feed PIM kostar 15 000 SEK per månad och inkluderar 100 GB lagringsutrymme utan extra kostnader för användarlicenser, masterdata, språk eller försäljningskanaler. De konkurrerar främst med de största och mest välkända PIM-lösningarna på marknaden.

Framtiden ser ljus ut
Med sin framstående position i Norge och en snabbt växande närvaro i Sverige är feed PIM på god väg att bli ett självklart val för svenska e-handlare.

feed PIM på god väg att bli ett självklart val för svenska e-handlare

– Vi ser fram emot att hjälpa fler svenska företag att optimera sin produktdatahantering.

Ett urval av några av våra kunder >>

Funtioner feed PIM >>


Cervera är Sveriges ledande aktör inom kvalitetsprodukter till köket, hemmet och presentbordet med försäljning online och ett 70-tal butiker runt om i Sverige.