Hittabox.se instiftade förra året ett pris, Årets Bästa Box 2016, för att lyfta Sveriges bästa prenumerationsboxar. Under flera månader har över 2500 läsare, kunder och boxleverantörer samt en jury varit delaktig med att ta fram finalister i fyra olika kategorier. Slutlig vinnare blev Smakbox.

Smakbox lanserades för lite mer än ett år sedan och har blivit mycket omtyckt bland prenumeranterna. Smakbox vann i två av kategorierna; Årets nykomling och Bästa innehåll. Konceptet är en snyggt förpackad prenumerationsbox varannan månad som utlovar minst 15 smaker.

– Att erbjuda prenumerationer varannan månad är något som allt fler av de nyare boxarna erbjuder. Loddo som kom tvåa i kategorin har också utskick varannan månad och Bachelorbox som kom tvåa i kategorin Årets nykomling låter kunden själv välja intervall. Fördelen är att boxleverantörerna har längre tid på sig att ordna bra och spännande samarbeten, och prenumeranterna hinner längta mer till nästa box, berättar Käthe Nilsson som driver Hittabox.se.

I kategorin Veteran vann Glossybox överlägset och Testagram kom tvåa. Det är två populära boxar som ligger på topplistan över de tio boxar som säljer mest på Hittabox.se.

Bästa kundtjänst vanns av Djurpaketet tätt följt av Bakboxen. Med kundtjänst avses främst kundupplevelse via mail, chat och sociala medier.

– Nomineringarna inför Årets Box 2017 startar snart och nästa omröstning inleds i slutet av året. Nytt för i år är att också Danmarks Bästa Box ska utses via systersajten Findebox.dk, avslutar Käthe.

Juryn

Käthe Nilsson från Hittabox.se, Hanna Bergh som är marknadschef hos Rabble, e-handelsprofilen Sixten Engström som driver Skyltcentralen.se, bloggaren Petra Stentagg, Karl Kihlbom som har grundat Vendre och Johan Svenring som driver Ehandelstips.se och är utvecklare hos Arvato.

Bilder och mer info: http://www.hittabox.se/arets-box-i-sverige-2016/

 

Årets Box
Smakbox

Vinnare i de olika kategorierna

  • Årets nykomling: 1:a Smakbox, 2:a Bachelorbox
  • Bästa innehåll: 1:a Smakbox 2:a Loddo
  • Veteran: 1:a Glossybox 2:a Testagram
  • Bästa kundservice: 1:a Djurpaketet 2:a Bakboxen

 

Boxar som gick vidare till omröstningen
Årets nykomling: Smakbox, Bachelorbox, DuktigVovve, Sniph, Trainingbox

Bästa innehåll: Smakbox, Loddo, Lookfantastic, Kattbox, Testagram
Veteran: Glossybox,Testagram, The Healthy Box, Lookfantastic
Bästa kundservice: Djurpaketet, Bakboxen, EC-GO, Stylivery

 

Hemsida
www.hittabox.se