E-handelslådor med tryck är den nya favoriten

Det Ultimata Varubrevet används dagligen av e-handlare och har på kort tid vuxit till att bli den mest använda e-kartong. De stansade lådorna monteras snabbt ihop utan packband, lim eller häftklamrar, dessutom är de måttanpassade för att kunna gå som ett varubrev.

Företag förstår vikten av att förpacka och profilera sina förpackningar på ett sätt som representerar företaget och varumärket. Idag kan den minsta detaljen vara avgörande mellan ett köp av dig eller av en konkurrent. Varje år görs det studier i marknadsföring & försäljning där resultaten från fokusgrupperna visar att profilerade förpackningar oftare leder till ett köp och samtidigt ökar antalet återkommande kunder.

För att konkurrera med online-jättar kan man erbjuda priser som är 10–15% lägre, men för att det ska vara ekonomiskt hållbart i längden bör man från start inrikta sig på att bygga sitt varumärke. Utmaningen är att få konsumenter till att byta från en pålitlig och känt e-handelsföretag till ett nystartat företag. För att skapa en bra produktförpackning krävs det en väl genomtänkt marknadsstrategi. Det behöver finnas en röd tråd genom hela ledet där förpackningen andas varumärket. Tänk på att det en dag är dina e-handelslådor som delas i sociala medier av fashionistas i deras unboxing videon.

Det första kunden har i handen som är från dig är din förpackning. Låt dina kunder få njuta av att skapa sina egna uppackningsvideon för att dela med sig av det till sina vänner, som i sin tur kan bli dina kunder.

Ehandelslådor med tryck

Davpack ger sina kunder nu möjligheten att skapa e-handelslådor med tryck som är offsettryckta med ett enkelsidigt tryck i matt vattenlack på multiart silk 150g.

Vanliga frågor

Vad är Offsettryck

Offsettryck är en tryckteknik där den färgburna informationen är överförd från en tryckplåt till pappret via en gummiduksbeklädd cylinder. En av fördelarna med offsettryck är att det blir en högre tryckkvalité med skarpare och renare tryck på grund av att gummiduken anpassar sig till tryckytan.

Vad är Vattenlack

Vattenlack finns från matt till blank och ger en betydligt högre glans. Den ger mindre gulningstendens och är luktfri när den har torkat. Vattenlack används oftast till livsmedelsförpackningar.

Vad är MultArt Silk 150g

MultiArt Silk är fri från trä och är ett multi-coated matt papper som används vid högupplösta och väldetaljerade bilder. Slätskiktet består av blekt alternativt oblekt kraftpapper och wellskiktet är en halvkemisk fluting med blekt eller oblekt kraftpapper. Limmet som används är av miljövänlig majsstärkelse.

Vad är E-MiniWell E-flute

MiniWell är en wellpapp på ca 2,0mm som både är miljövänligt och återvinningsbart. E-flute MiniWell används vid otaliga användningsområden som fångar ens uppmärksamhet.