Det är allmänt känt i SEO-branschen att man ska flirta med Google för att komma någon vart. Man ska även rikta in sig emot de sökord dina besökare använder för att de ska hitta just dina produkter på nätet. Saken är den att uppdateringar och investering i sin egen sida är det viktigaste du kan göra för din e-handelsbutik.

Analysera din egen investering

Uppdatera, uppdatera och skriv artiklar när du kan, har någonting att säga och sprid din kunskap och energi i din webbplats. Tänk dig att varje träffresultat i sökmotorn som ger dig ett besök är en möjlighet att skapa en ny relation till en återkommande kund. Med tankar kring din tid vid datorn och hur du arbetar med din webbplats kommer du garanterat hitta bättre effektivitet i hur du delar och automatiserar dina uppdateringar och nyheter. I denna artikel kommer jag tips om hur du kan jobba med din webbplats mer tidseffektivt och skapa mer frihet och energi till annat.

Tjäna mer pengar med mindre tid och utnyttja effektiva verktyg

Effektivisera din energi för mer tid

Att sitta vid datorn dagarna i ända gör dig ingen nytta utom att du tjänar pengar på det du gör. Om du kunde vara mer effektiv och spendera mindre tid vid datorn men tjäna mer pengar måste det vara en intressant tanke kring ditt liv. Jag arbetar med flera olika verktyg som automatiserar länkkraft och spridning av de artiklar du skriver i din webbplats. När det handlar om e-handel är det lätt till att man inte hinner med för att man vill hinna med allt som ska göras.

Med tankar kring att varje artikel ska få sin tid att hinna bli indexeras i Google för att besökarna också ska kunna hitta den, läsa den och dessutom sprida den i sina kanaler är viktigt.

Spridning av dina ambassadörer

När dina besökare gillar dina artiklar får du en spridning i deras sociala nätverk. Det innebär att alla deras vänner också kan se din artikel och dela den igen. Det är ju ganska ofta man gillar samma när man är vänner och där har du redan ett stort nätverk bland dina anhängare att hjälpa dig marknadsföra din e-handelsbutik.

Attrahera Google med smarta verktyg online

När du skriver en artikel spenderar du kanske en del tid till research på nätet eller någon bok, du ser över dina bilder för att välja ny bild till det du skriver om. Du får även analysera sökord, taggar och rubriker för att matcha den med Yoast SEO för att skapa en tillräckligt bra artikel för att den ska synas.

Din artikel får en viss publicitet i din blogg och gör sig säkert synlig i Google när du har byggt upp ett gott nätverk med dina sökord. Med flera andra verktyg som IFTTT kan du effektivisera din bloggartikel med att synas i dina andra kanaler. Din bild kan få spridning i ditt instagramkonto, din artikel ska också skickas ut till RCP-konton exempelvis i Twinglys arkiv och du får effekter du annars hade gjort för hand.

If This Then That(http://ifttt.com) är ett företag som har unika tjänster med fantastiska hjälpmedel för din blogg och du kan använda dem gratis och få mer effektivitet i vardag men kanske nå ännu bättre resultat för din ehandelsplats.

Har du frågor hör du gärna av dig till mig för ett samtal.

Michael Baggelin
Boka möte