Upptäck fördelarna med Shopify Plus B2B

I den dynamiska världen av e-handel är det viktigt för företag att ha en pålitlig och anpassningsbar plattform för att möta de unika kraven hos B2B-sektorn. Shopify Plus B2B är en framstående lösning som utmärker sig genom sina innovativa funktioner och fördelar, vilket ger e-handelsföretag möjligheten att skapa en exceptionell och skräddarsydd B2B-upplevelse för sina kunder.

12 Fördelar med Shopify Plus B2B

 1. Företagsprofiler: Shopify Plus B2B möjliggör hantering av flera företagskunder och platser med unika betalningsvillkor och användarbehörigheter. Det ger flexibilitet och skalbarhet för företag med komplexa strukturer.
 2. Kundspecifika produktkataloger: Erbjud en skräddarsydd köpupplevelse genom produktkataloger tilldelade specifika köpare eller platser. Det ger företag möjlighet att anpassa sitt produktutbud för olika kundsegment.
 3. Personlig B2B-butik: Möjliggör unika köpupplevelser för varje kund med Liquid-stöd för butiksteman, e-postmallar och varumärkesbyggande. Detta ger företag verktygen för att differentiera sig och skapa starka varumärkesrelationer.
 4. Kvantitetsregler: Inför regler för produkter och varianter, inklusive minimi- och maximiantal, förpackningar och inkrement. Det underlättar hanteringen av storskaliga transaktioner.
 5. Prislistor: Skapa kundspecifika priser och tilldela dem direkt till företagsprofilen utan användning av taggar eller appar. Det ger precision och kontroll över prissättningen.
 6. Netto betalningsvillkor: Automatisera tilldelningen av betalningsvillkor och spåra inbetalningar i administrationsgränssnittet. Det ger ökad effektivitet och kontroll över ekonomiska transaktioner.
 7. Företagsmetafält: Optimerar orderprocessen genom att lägga till anpassade datafält för företag och platser. Det ger möjlighet till ytterligare anpassning och effektivisering av interna processer.
 8. Enkel ombeställning: Främja återkommande försäljning genom att göra om beställningar lätt för kunder. Det ökar lojalitet och återkommande intäkter.
 9. Anpassningsbar B2B-logik: Bygg leverans- och betalningslogik i kassan med Shopify Functions. Det ger hög grad av flexibilitet och anpassning.
 10. Global expansion: Erbjud grossistkunder lokaliserade butiker, valutor och skattebefrielser. Det öppnar upp möjligheter för global expansion och internationell tillväxt.
 11. Självbetjäningsköp: Skala upp operationer med automatiserade inköp och orderhantering för enkel kontoadministration. Det underlättar och effektiviserar processer för både företaget och dess kunder.
 12. Anpassade B2B-lösningar: Bygg den lösning ditt företag behöver med Shopify Plus B2B:s API:er och kompatibla appar. Det ger möjlighet att skräddarsy och optimera e-handelsplattformen efter specifika behov.

Jämförelse med andra e-handelsplattformar

När vi jämför Shopify Plus B2B med andra e-handelsplattformar som WordPress, Adobe Commerce (Magento) med flera, blir det tydligt att Shopify Plus B2B erbjuder en omfattande och flexibel lösning som adresserar specifika behov inom B2B-sektorn. Funktionerna som Company Profiles, Quantity Rules, och Customizable B2B Logic ger en distinkt fördel när det gäller att skapa skräddarsydda och effektiva B2B-upplevelser.

Shopify Plus B2B sticker ut genom sin användarvänlighet och skalbarhet, vilket gör det möjligt för företag att växa och anpassa sig efter föränderliga krav inom B2B-marknaden. Genom att erbjuda global expansion och en självbetjäningsapproach står Shopify Plus B2B i framkant när det gäller att möta kraven från moderna B2B-företag.

B2B E-handel på Shopify Plus – Iggy Agency; Shopifybyrå i Sverige

För dig som vill effektivisera ditt B2B-erbjudande med Shopify Plus B2B, finns Iggy Agency här för att underlätta processen. Iggy agency är en internationellt prisbelönt Shopify-byrå med hjärtat i Stockholm, Helsingfors och Norrköping, där vi har specialiserat oss på Shopify och Shopify Plus. Under årens lopp har vi varit med och byggt framgångsrika e-handelsbutiker i Shopify åt välkända varumärken.

Iggy Agency har skapat sig ett rykte för att leverera högkvalitativa e-handelslösningar byggt i plattformen vi kan in och ut – Shopify. Tack vare vårt erfarna team av Shopify-experter kan vi skräddarsy en lösning som passar era specifika behov. Oavsett om ni behöver hjälp med att bygga e-handelsbutiken från grunden eller uppgradera er befintliga e-handelslösning hos Shopify, kan vi skapa en e-handelsbutik som inte bara är användarvänlig och konverteringsoptimerad, utan också estetiskt tilltalande.

Shopify Plus B2B är en omfattande uppsättning av verktyg och funktioner som möjliggör en effektiv, anpassningsbar och personlig B2B-upplevelse. Med dess unika egenskaper positionerar sig Shopify Plus B2B som en ledande lösning för företag som strävar efter att optimera sina B2B-affärsprocesser och skapa starka kundrelationer.

Läs mer på www.iggy.agency