Ett bra sätt att lära mer om e-handel är att besöka något av alla e-handelsevent som arrangeras, där du kan träffa andra e-handlare och ta del av råd, tips och trender.

Under oktober 2018 är det extra tätt mellan eventen och många av dessa event är dessutom utan kostnad för dig som e-handlare.

KOSTNADSFRIA E-HANDELSEVENT OKTOBER 2018
2 oktober E-handelsfrukost i Stockholm
3 oktober E-handelsdagarna i Sundsvall
4 oktober Emeet i Danmark (Lyngby)
18 oktober Emeet i Stockholm

Lite mer om dessa event:
e-handelsfrukosten den 2 oktober i Stockholm, som arrangeras av Arvato tillsammans med Medialight och Vendre, kommer tre föreläsare under två timmar gå igenom allt som du som e-handlare behöver veta om content marketing och SEO. För dig som inte kan delta i Stockholm finns det möjlighet att ta del av en förkortad version i ett webinar den 16 oktober.

E-handelsdagarna i Sundsvall den 3 oktober är ett personligt och uppskattat event som i år har tema Gränslös e-handel eller ”hur går vi som svenska företag utanför gränsen?”. Du kan läsa mer om E-handelsdagarna i Sundsvall här.

Bor du i Öresundsregionen kan det vara aktuellt att besöka Emeet i Danmark den 4 okotber, som äger rum i Lyngby norr om Köpenhamn.

Vill du hellre besöka Emeet i Stockholm i är det 18 oktober på PostNords huvudkontor i Solna som gäller. Som alltid är Emeet konferensen där du själv bestämmer vilka ämnen du är intresserad av och vilka diskussioner du vill initiera eller lyssna på och delta i.

Ett annat kostnadsfritt event, som äger rum redan 27 september i Borås, är det uppskattade E-handelsforum som arrangeras av PostNord. Tyvärr är detta event redan fullbokat.

För dig som kan tänka dig att investera en slant i din vidareutbildning finns det flera intressanta event med inriktning på e-handel under hösten 2018:
Webbdagarna i Göteborg 26-27 september
D-B2B i Göteborg 9 oktober

Tidigare har även Nordic eCommerce Summit gått av stapeln under oktober, men i år verkar inte detta event arrangeras.

Vilka e-handelsevent saknar du på listan? Kommentera artikeln så uppdaterar jag listan!